127438

Rendelésre

AL-KO HTA 4245 TARTOZÉK LI SÖVÉNYVÁGÓ Cikkszám: 127438

Részletek

Sövényvágó rátét az MT 42 alapgéphez Ellentétes irányba futó, 45 cm-es vezetőlappal ellátott penge Akár 270°-os munkavégzési sugár, a szög 9 fokozatban állítható Rezgésmentes munkavégzés a 280...


Specifikációk

1 év

Részletek

  • Sövényvágó rátét az MT 42 alapgéphez
  • Ellentétes irányba futó, 45 cm-es vezetőlappal ellátott penge
  • Akár 270°-os munkavégzési sugár, a szög 9 fokozatban állítható
  • Rezgésmentes munkavégzés a 280 W-os, szénkefe nélküli villanymotorral
  • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

 

Sövényvágás vezeték nélkül, kibocsátásmentesen a Multitoolhoz való HTA 4245 sövényvágó rátéttel

 

A HTA 4245 rátét sövényvágóvá alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a HTA 4245 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet sövényvágóvá. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető – már kezdheti is a sövényvágást. 
Az erős, ellentétes irányban futó, 45 cm-es pengét a különböző szögbeállításoknak köszönhetően rugalmasan a kívánt munkaterülethez igazíthatja – egyetlen gombnyomással. 
A könnyű, rezgésmentes rátéttel pontosan, testét kímélve végezheti a munkát. Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. A rátét csendesen és kibocsátásmentesen használható – ezért az érvényes csendrendeletektől függetlenül dolgozhat vele. Ezenkívül a gép alig igényel karbantartást.

 

A solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátét műszaki leírása

A 280 W-os, szénkefe nélküli motorral hajtott, 45 cm hosszú, ellentétes irányba futó kés gyors, erős vágást biztosít, pontos vágási eredmények mellett. 
A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően nagy, akár 270°-os munkasugarat biztosít. Így a sövényvágó rátét használható a sövények nagyon precíz vágásához, valamint fáradságmentes alakításához. 9 szögbeállítás közül választhat, ill. a gyors beállítást is választhatja, amikor egyszerűen gombnyomással 15°-os lépcsőkben változtatja meg a munkavégzési szöget. 
A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 100 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető.

 

A solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátétet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Segítségével jól manőverezhető, rugalmasan használható sövényvágóvá válik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép. 
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a nyíró-/vágófejet (cikkszám: 127476), ill. a CSA 4220 magasságiágvágó-rátétet (cikkszám: 127439) javasoljuk.

Kapcsolat

6400 Kiskunhalas, Fűrész utca 8.

  • (77) 421 972

  • info@krausz.hu

Keresés

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.