127436_sba-gt4235
127436_sba-gt4235127436_sba_powerflex_gt4235_otto_051

Rendelésre

AL-KO POWER FLEX GT 4235 Cikkszám: 127436

Részletek

Erős, a PowerFlex termékcsaládba tartozó 42 V-os lítium-ion akkumulátor a kibocsátásmentes szegélynyírásért (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét) Rendkívül halk...


Specifikációk

1 év

Részletek

  • Erős, a PowerFlex termékcsaládba tartozó 42 V-os lítium-ion akkumulátor a kibocsátásmentes szegélynyírásért (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Rendkívül halk munkavégzés a nap bármely időszakában
  • Rezgésmentes és kiegyensúlyozott
  • Ergonomikus markolatok és csekély súly
  • Vágópengével és damilfejjel

 

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító, a PowerFlex termékcsaládba tartozó AL-KO akkumulátoros motoros kaszák segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.

 

Az AL-KO GT 4235 akkumulátoros motoros kasza – erőteljes gyepgondozás nagyobb felületeknél

Innovatív akkumulátortechnológia magas teljesítménytartalékok mellett. Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes kaszálási eredmények miatt meggyőző. Az erős akkumulátoros kasza szennyező anyagok kibocsátása nélkül és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A nagy vágási szélességgel és ergonomikus, kerékpároknál használt markolattal, valamint rezgésmentes működéssel párosuló nagy teljesítmény kertjének minden felületén és szélén megkönnyíti a munkavégzést.

 

Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátoros motoros kasza műszaki leírása

A 25,5 cm-es vágási szélesség (kés) és az erős 42 V-os, akár 100 percen át működő akkumulátor kombinációjának köszönhetően az AL-KO GT 4235 lítium-ionos akkumulátoros kaszával nagy felületeken is nagyon hatékony a munkavégzés. A kertjében használható, nagy teljesítményű kasza kellő energiával bír ahhoz, hogy még a bozótot is teljesen megnyírhassa. A 36 cm munkaszélességű damilorsó a szállítási terjedelem részét képezi. A kiegyensúlyozott szerkezet, az ergonomikus kialakítású, kerékpároknál használt markolat és a rezgésmentes működés fáradságmentes munkavégzést garantálnak. Tológomb segítségével az ECO (normál) sebességről POWER (erős) sebességre válthat. 
Élvezze a szabadságot: Az AL-KO nagy teljesítményű akkumulátoros szegélynyírója ideális a tapasztalt kerttulajdonosok számára, akik rendkívül időtakarékosan szeretnének dolgozni. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül. 
Egyetlen akkumulátor, számos kerti és erdészeti gép: A GT 4235 motoros kasza a PowerFlex termékcsalád tagja. Ha már van PowerFlex gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort a GT 4235 motoros kaszába. Ha most először vásárol GT 4235 motoros kaszát, kérjük, hogy az akkumulátort (cikkszám: 127390) és a töltőt (127391) is rendelje meg (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét). 
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).

 

Az AL-KO GT 4235 megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az AL-KO GT 4235 motoros kaszát webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha erős és hatékony akkumulátoros kaszát keres. Ha könnyű, jól manőverezhető, kisebb vágási szélességgel dolgozó akkumulátoros szegélynyíróra van szüksége a sarkok és a szélek nyírásához, akkor az AL-KO GT 2025 szegélynyírót javasoljuk Önnek.

 

Kapcsolat

6400 Kiskunhalas, Fűrész utca 8.

  • (77) 421 972

  • info@krausz.hu

Keresés

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.